Lensulantie 468, 54300 Lappeenranta          +358 40 738 4198, +358 40 738 4194          info@criollo.fi
Criollo FacebookCriollo Facebook         Jakke FacebookJakke Facebook         Liity postituslistallemme:              

Tuotteet

Curcuma UUTUUS!!!


Criollo Curcuma on täydennysrehu hevosille nivelten, vatsan, ihon ja kehon toiminnan ylläpitämiseen ja hyvinvointiin - 100 % luonnontuote

Criollo Curcuma  sisältää myös mustapippuria, koska sen vaikuttava aineosa, piperiini, lisää tehokkaasti kurkumiini imeytymistä.

Kurkuma kuuluu inkiväärikasveihin ja sen juurakossa on kurkuminoideja, jotka antavat juurakolle väriä ja joiden vaikutus on tulehdusta hillitsevä. Siinä on myös runsaasti eteeristä öljyä. Kurkumalla on mm. antioksidanttisia ja antibakteerisia ominaisuuksia, jotka heikentävät mm. bakteerien, hiivojen ja virusten elinkykyjä. Tutkijat ovat osoittaneet, että kurkuminoidit voivat hillitä tehokkaasti tulehdusta, mikä puolustaa kurkuman käyttöä kansanlääkinnässä reumatismin, niveltulehduksen, ekseeman (ihottuman), astman, psoriasiksen ja muiden tulehdussairauksien hoitoon. Kurkuman kurkumiinia on käytetty mm. nivelsairauksien hoidossa. Kurkuma vaikuttaa tulehduksiin kortisonin tavoin, sitä kutsutaankin "luonnonkortisoniksi" ja se auttaa kipuun.

Kurkumasta on apua ruokahaluttomuuteen, ruuansulatushäiriöihin ja vatsan liikahappoisuuteen, jota se neutralisoi. Kurkuma stimuloi ruuansulatusnesteiden eritystä ja auttaa erilaisiin vatsavaivoihin, se vähentää myös suolistokaasuja.

Kurkuma myös puhdistaa elimistöä, vaikuttaa mm. maksan ja munuaisten tulehdusarvoihin.

Kurkuma auttaa myös erilaisiin flunssan oireisiin. Kurkumassa on aineosia, jotka auttavat vahvistamaan elimistön puolustusjärjestelmiä.

Kurkuma on myös luonnollinen puhdistusaine, jota voidaan ripotella vahingoittuneelle alueelle (esim. haava) nopeuttaakseen paranemista.

Ei dopingvaroaikaa, ei suositella kantaville tammoille.

450 g

19,90 € sis.alv

1,5 kg

49,90 € sis. alv  


Takaisin