Lensulantie 468, 54300 Lappeenranta          +358 40 738 4198, +358 40 738 4194          info@criollo.fi
Criollo FacebookCriollo Facebook         Jakke FacebookJakke Facebook         Liity postituslistallemme:              

Esittely


Kotimaiset Criollo-rehut on tehty ensiluokkaisista raaka-aineista, jotka takaavat tuotteiden laadukkuuden. Criollo-rehuissa pitoisuudet ovat kohdallaan, etkä maksa turhasta. Criollo-rehuissa on markkinoiden parhaat pitoisuudet - vertaile!

 

Yli 40 vuoden hevoskokemuksemme perusteella olemme todenneet, että yksinkertainen ruokinta on myös edullinen, kun tuotteet ovat laadukkaat, eikä hevoselle syötetä mitään turhaa purkeista ja purnukoista!

 

Criollo-tuotteilla hevosesi saa mukavuutta elämäänsä ja sinunkin on mukava olla ja urheilla hyvinvoivan hevosesi kanssa. Mottomme: Hoida ensi sijassa hevosesi terveyttä ja vasta sen jälkeen ongelmia!Tarkoin suunnitellut kauraton Criollo Top -täydennysrehu kauran lisäksi ja SUOSITTU kauraton Criollo Full  -täysrehu sisältävät oikeassa suhteessa KAIKKI hevosen tarvitsemat kivennäiset, hivenaineet,  vitamiinit ja aminohapot. Idea rehuihin lähti siitä, kun Suomessa ei todellakaan ollut yhtään rehua markkinoilla, jossa olisi KAIKKI, mitä hevonen tarvitsee.

 

Muita Criollo-rehuja ovat:

Criollo Light, viljaton, erittäin matala tärkkelys- ja sokeripitoinen täysrehu: tärkkelys 6,0 ja sokeri 4,2!

Criollo Mash, kauraton myslirehu kilpa- ja harrastehevosille erityisesti palautumiseen suorituksen jälkeen ja herkälle vatsalle! Criollo Mashissa on matala tärkkelys- ja sokeripitoisuus.

Criollo Natur, mahdollisimman luonnollinen, kauraton myslirehu kilpa- ja harrastehevosille; sisältää runsaasti omega-rasvahappoja ja kaikki hevosesi tarvitsemat vitamiinit, kivennäiset, hivenaineet ja aminohapot. Criollo Naturissa on matala sokerikpitoisuus. Criollo Natur - luonnollisesti hevosesi hyvinvointiin! 

Criollo Protein on tarkkaan suunniteltu kauraton valkuaisrehu varsoille, kasvaville, siitostammoille, kilpa- ja harrastehevosille. Criollo Proteinilla kantava tamma, imettävä tamma ja kasvava varsa/ nuori hevonen saa riittävästi proteiinia. Lisäksi Criollo Protein on erinomainen rehu lihasköyhälle hevoselle lihasmassan kehittämiseen. Myös rehujen valkuaispuutteen täydennykseen.

 

Criollo-rehut ovat markkinoiden ensimmäiset rehut, joissa mukana on ollut alusta lähtien mm. pellavansiemenrouhe ja elävä hiiva! Criollo  -  originaali!

 

Criollo-lisäravinteissa on pyritty mahdollisimman luonnonmukaisuuteen ja ne ovatkin hevosesi hyvinvoinnin kannalta tärkeitä, jos tai kun hevosellasi on mahdollisia ongelmia terveyden suhteen. Näillä lisäravinteilla Criollo -säkkirehujen lisäksi hevosesi saa iloa ja mukavuutta elämäänsä. Muuta et tarvitse. Criollo-tuotteissa voimmekin sanoa: Laatu korvaa määrän!

 

Criollo-rehut ovat  markkinoilla jo yhdeksättä vuotta ja saaneet todella paljon positiivista palautetta käyttäjiltä! Pyrimme vastaamaan tuotteissamme asiakkaidemme toivomuksiin, mutta pitämään tuotteet kuitenkin mahdollisimman luonnonmukaisina.


Mistä tulee Criollo?

Maxi
Maxi's Maybell, kuva:Tarja Ruotsalainen

Criollo” on logosta lähtien itse suunniteltu; etiketit, esitteet ja myös säkit on itse suunniteltu. Näin tuotteisiin saatiin oman käden jälki alusta alkaen. Jopa hevonen, Maxi's Maybell, jonka kuvaa on käytetty Criollo-tuotteissa, on oma kasvatti.

 

Mistä tulee ”Criollo”? Se on eteläamerikkalainen, sitkeä, pieni ja älykäs hevosrotu – kuten yrityksemme, pieni ja sitkeä perheyritys. Lisäksi Criollo on kaakaopapulaji, josta valmistetaan suklaata, joka taas vie jokaisen ihanien makunautintojen äärirajoille – kuten Criollo-rehumme hevosen!